Logo da.boatexistence.com

Er antenne det samme som føler?

Indholdsfortegnelse:

Er antenne det samme som føler?
Er antenne det samme som føler?

Video: Er antenne det samme som føler?

Video: Er antenne det samme som føler?
Video: Three Benefits of Using Multiple Antennas in Communications [Video 2] 2024, Juli
Anonim

antenne), nogle gange omt alt som " feelers", er parrede vedhæng, der bruges til sansning hos leddyr. Antenner er forbundet til det første eller to segmenter af leddyrhovedet.

Hvad er en insektantenne?

Antennerne er et par sanseorganer placeret nær forsiden af et insekts hovedkapsel … De er norm alt dækket af lugtereceptorer, der kan detektere lugtmolekyler i luften (den lugtesans). Mange insekter bruger også deres antenner som fugtsensorer til at registrere ændringer i koncentrationen af vanddamp.

Hvad er Antena?

1. en. Zoologi Et af de parrede, fleksible, segmenterede sensoriske vedhæng på hovedet af et insekt, myriapod eller krebsdyr, der primært fungerer som et berøringsorgan.

Hvad hedder en antenne?

Entalsnavneordet antenna er blot en af følehornene på en bugs hoved - en sansestav, som insektet vifter rundt for at se sine omgivelser. Flertallet af denne antenne er antenner. … Entalsnavneordets antenne er også tingen på toppen af dit fjernsyn eller radio. Flertal af denne antenne er antenner.

Hvad er forskellen mellem antenne og antenner?

Substantivet i flertal af " antenna" findes i to varianter: "antenner" og "antenner." Hvis du slår antenne op i en engelsk ordbog, vil du se, at flertallet, antenner, bruges til at henvise til elektriske instrumenter og antenner til de fremspring, der findes på insekthoveder.

Anbefalede: