Logo da.boatexistence.com

Hvem er lamont bentley?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er lamont bentley?
Hvem er lamont bentley?

Video: Hvem er lamont bentley?

Video: Hvem er lamont bentley?
Video: 🌀 Who’s your Ninja? | Full Movie in English | Comedy, B-Movie 2024, Juli
Anonim

Artimus Lamont Gardison Bentley (25. oktober 1973 – 19. januar 2005) var en amerikansk skuespiller og rapper bedst kendt for sin rolle som Hakeem Campbell i UPN-sitcomen Moesha og spin-off The Parkers. …

Hvad skete der egentlig med Lamont Bentley?

LOS ANGELES - Lamont Bentley, som var fast i 1990'ernes sitcom "Moesha" og optrådte hyppigt i tv og film, blev dræbt i en bilulykke, sagde hans manager Onsdag. Bentley døde tirsdag aften, da hans køretøj styrtede ud af San Diego Freeway, sagde manager Susan Ferris.

Hvorfor styrtede Lamont Bentley ned?

Lamont kørte sin Benz i høj hastighed, og bilen kørte gennem et stopskilt og brød gennem et kædehegn, før den styrtede ned i en dæmning. Mindst 5 biler ramte hans køretøj, og han døde af flere stumpe kvæstelser, som han havde pådraget sig under bilulykken.

Hvad skete der med de mennesker, der dræbte Merlin Santana?

26 til frivilligt manddrab og overfald med et dødbringende våben i sagen. Han blev i sidste uge idømt 23 års fængsel. Damien Andre Gates, 21, blev dømt for førstegradsmord i drabet og i februar dømt til 70 års fængsel på livstid. De tre blev anholdt kort efter drabet på Santana.

Hvem var gravid i Moesha?

Efter fem år på tv endte det med en stor cliffhanger, som fans stadig ikke er forbi den dag i dag. Finalen så Moesha flytte ind med Hakeem, en graviditetstest blev opdaget på hendes kollegieværelse, og en person kidnappede Moeshas bror Miles.

Anbefalede: