Logo da.boatexistence.com

Blev lavet i pander lavet?

Indholdsfortegnelse:

Blev lavet i pander lavet?
Blev lavet i pander lavet?

Video: Blev lavet i pander lavet?

Video: Blev lavet i pander lavet?
Video: Lærke - Vi skal ikke være kærester 2024, Kan
Anonim

De fleste af Made Ins produkter, som hovedsageligt er køkkenelementer som stegepander, gryder og knive, er lavet i USA, selvom nogle få stykker er lavet i Frankrig og Italien.

Hvilket land er lavet i made in?

Hvert stykke af vores front of house-kollektion er lavet med samme tvangsmæssige forpligtelse til ydeevne og kvalitet som vores køkkengrej. Vores tallerkener, glas og bestik er lavet i England og Italien på fabrikker, der tidligere kun har stillet deres varer til rådighed for kommercielle ejendomme.

Hvor er lavet i køkkengrej baseret?

Vores rustfri stålkollektion er produceret i både USA og et anlæg i verdensklasse i Italien af metaller af højeste kvalitet. Vores knive er lavet af 5. generations familieejede knivmagere i Thiers, Frankrig, verdens knivhovedstad.

Hvem er lavet i køkkengrej?

Made In blev grundlagt i 2016 af Jake Kalick og Chip M alt, to livslange venner, der, som du vil finde ud af, hurtigt har taget fart som en af de mørke heste i køkkengrej-industrien, der producerer nogle af de bedste amerikansk fremstillede køkkengrej derude.

Er lavet i køkkengrej sikkert?

Det er FDA-godkendt og anses for sikkert af den amerikanske forbrugersikkerhedskommission. Derudover, i modsætning til keramiske pander, er Made Ins non-stick belægning ikke selvudtømmende. De holder meget længere end keramik, så længe du passer ordentligt på dem.

Anbefalede: