Logo da.boatexistence.com

Hvorfor skal transformeren have olie?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor skal transformeren have olie?
Hvorfor skal transformeren have olie?

Video: Hvorfor skal transformeren have olie?

Video: Hvorfor skal transformeren have olie?
Video: Transformeren - Grundlæggende (1/3) 2024, Kan
Anonim

Transformerolie bruges til at isolere elektrisk højspændingsinfrastruktur såsom transformatorer, kondensatorer, afbrydere og afbrydere. Transformatorolier er designet til at fungere effektivt ved meget høje temperaturer, køle, isolere og stoppe coronaudledninger og buedannelse.

Hvilken olie bruges i transformeren?

Mineralolie og syntetisk olie er den mest brugte transformerolie. Disse er petroleumsprodukter, som Naphthenic-baseret transformerolie og Paraffinbaseret transformerolie. Naphthenbaserede transformatorolier er kendt for deres varmefordeling, hvilket er et af hovedproblemerne med transformer.

Hvad sker der, når transformerolie er lav?

Et meget lavt olieniveau kan afsløre strømførende og strømførende komponenter, der er designet til at fungere i olie og kan resultere i overophedning eller et elektrisk overslag. Hvis oliestanden er for høj, kan det forårsage overtryk, når olien udvider sig.

Har alle transformere olie?

De fleste transformere er nu fyldt med mineralolier af en eller anden type. Disse olier er specielt formuleret til anvendelsen. Der er et par forskellige typer, og de blander sig ikke alle sammen!

Har transformatorer brug for olieskift?

Ting, du har brug for

At skifte olie i en transformer er en lang udfordrende proces. Der er en række trin, der skal følges for at beskytte udstyret og opretholde sikkerhedsstandarder. Ved at skifte olie kan transformatoren kontrolleres for problemer og rengøres, før den tages i brug igen.

Anbefalede: