Logo da.boatexistence.com

Er scatterbrain et formsprog?

Indholdsfortegnelse:

Er scatterbrain et formsprog?
Er scatterbrain et formsprog?

Video: Er scatterbrain et formsprog?

Video: Er scatterbrain et formsprog?
Video: E-ER Ft. Ski Mask The Slump God, Danny Towers, & Lil Yachty 2024, Juli
Anonim

En person, der er meget glemsom, ufokuseret eller uorganiseret. Beklager, at jeg glemte din præstation. Jeg har været sådan en scatterbrain på det seneste! Vi plejede at have en total scatterbrain til at styre vores konti, så tingene var over det hele i et stykke tid.

Hvad betyder scatterbrain?

uformelt.: en person, der er glemsom, uorganiseret eller ude af stand til at koncentrere sig eller tænke klart Englænderne, der havde hævet excentricitet og dårlig organisation til en høj kunst, og placerede scatterbrain på en piedestal, afskyede sådanne mellemeuropæiske ting som regler, konventioner og diktaturer. -

Er scatterbrain et slang?

Nå, "scatterbrained" refererer til en person, der er glemsom, uorganiseret, eller som har problemer med at koncentrere sig. Så vi kan beskrive en person, der er sådan ved at bruge adjektivet "scatterbrained." Og vi kan også bruge substantivet "scatterbrain" til at tale om en person på denne måde.

Hvor kom udtrykket scatterbrain fra?

scatterbrain (n.)

også scatter-brain, "tankeløs, svimmel person, en ude af stand til seriøs, forbundet tanke," 1764 (scatter-brained), fra scatter (v.) + hjerne (n.). Relateret: Scatterbrained. Sammenlign scatter-god "spendthrift. "

Hvad er et andet ord for scatterbrain?

På denne side kan du opdage 32 synonymer, antonymer, idiomatiske udtryk og relaterede ord for scatterbrained, som: absent-minded, svimmel, eftertænksom, head-in-the -skyer, dumme, bevidste, forsigtige, fornuftige, organiserede, sammen og harebrained.

Anbefalede: