Logo da.boatexistence.com

Hvem kan slå snover?

Indholdsfortegnelse:

Hvem kan slå snover?
Hvem kan slå snover?

Video: Hvem kan slå snover?

Video: Hvem kan slå snover?
Video: Ylvis - Hvem Kan Slå Ylvis - Atle, episode 3 [English Subtitles] 2024, Kan
Anonim

Snover er en Pokémon af græs/is-typen, hvilket gør den særlig svag mod Ildbevægelser , og svag mod kamp-, flyvende-, gift-, sten-, bug- og stålbevægelser.

De 5 stærkeste Pokémon, du kan bruge til at slå Snover, er:

  • Reshiram,
  • Chandelure,
  • Darmanitan (Standard),
  • Volcarona,
  • Blaziken.

Hvad er godt imod Snover?

Snover er en Pokémon af græs- og istypen. Pokémons af græstypen er stærke mod vand, jord, klippe-pokémons, men svage mod ild, græs, gift, flyvende, bug, drage-pokémons.

Hvad slår shadow Snover Pokemon?

Shadow Snovers bedste træk i Pokémon GO er Powder Snow and Ice Beam (7,78 DPS). Shadow Snover er sårbar over for bevægelser af typen Bug, Fighting, Fire, Flying, Poison, Rock og Steel.

Hvordan bekæmper du skyggesnover?

For at fange en Snover i Pokemon Go, skal du møde et bestemt holdgrynt Du skal bare lede efter en luftballon. Når den kommer tættere på dig, så kan du trykke på den for at starte en kamp. Som vi har nævnt tidligere, kan du også kigge efter disse hold-grynt i de Poke-stops, som er fanget af dem.

Hvad er stærkt imod Abomasnow?

Abomasnows svagheder

De bedste tællere til Abomasnow er brandtyper. … Selvom Abomasnow er utrolig svag til at affyre, er den også svag overfor Bug, Fighting, Flying, Poison, Rock og Steel. Den har modstand mod elektriske, jord-, græs- og vandangreb.

Anbefalede: