Logo da.boatexistence.com

Var alina halv shu i bøgerne?

Indholdsfortegnelse:

Var alina halv shu i bøgerne?
Var alina halv shu i bøgerne?

Video: Var alina halv shu i bøgerne?

Video: Var alina halv shu i bøgerne?
Video: Yoga for begyndere med Alina Anandee #2. En sund fleksibel krop på 40 minutter. Universal yoga. 2024, Juli
Anonim

I bøgerne af Leigh Bardugo beskrives Alina ganske enkelt som en "bleg" pige, men i showet er hun halvt Shu - en fiktiv nationalitet, der nogenlunde svarer til at være øst Asiatisk i "Grisaverse". Showrunner Eric Heisserer forklarede årsagen til denne ændring i et interview med The Wrap.

Er Alina halv SHU?

I Netflix-serien er Alina halvdelen Shu Han, nationen, der grænser op til Ravka mod syd. Bøgerne nævner ikke specifikt Alinas etniske oprindelse, men beslutningen om at ændre hendes baggrund for serien virker på forskellige niveauer.

Er Alina hvid i bøgerne?

1. Alina Starkovs arv. En af de største ændringer i showet var at specificere Alinas arv, som ikke er nævnt i bogen - showrunner Eric Heisserer meddelte, at Alina er halvt Shu, før hun castede rollen.… Intet af dette er i bogen, da hverken Mal eller Alinas arv er nævnt i Shadow and Bone.

Hvordan beskrives Alina Starkov i bogen?

Alina Starkov beskrives som noget lille, bleg og mudret, da hun ofte har været skrøbelig og syg som barn. Som teenager er hun tynd med kedeligt brunt hår og øjne; når hun begynder at træne med sin Grisha-kraft, bliver hun sundere, fysisk og i udseende.

Er Kaz in Shadow and Bone-bøger?

Den første store ændring er, at Six of Crows-karaktererne Kaz ( Freddy Carter), Jesper (Kit Young), Inej (Amita Suman), Nina (Danielle Galligan) og Matthias (Calahan Skogman) er vævet ind i Shadow and Bone-historien.

Anbefalede: