Logo da.boatexistence.com

Hvem anerkendte naruto først?

Indholdsfortegnelse:

Hvem anerkendte naruto først?
Hvem anerkendte naruto først?

Video: Hvem anerkendte naruto først?

Video: Hvem anerkendte naruto først?
Video: Top 10 Strongest Naruto Characters 2024, Kan
Anonim

TL; DR Hinata var den første person, der rent faktisk ANKENDTE Naruto. Iruka var den første, der FORTALTE Naruto, at han anerkender ham.

Hvilken episode bliver Naruto genkendt?

"Hero of the Hidden Leaf" (木ノ葉の英雄, Konoha no Eiyū) er afsnit 175 af Naruto: Shippūden-animen.

Var Sasuke den første til at acceptere Naruto?

14 Sasuke betragtes som Naruto som sin første ven Hans bror var det nærmeste, han havde en ven, men han ødelagde det, da han ødelagde deres liv. Derefter bød Sasuke sig ikke med soci alt samvær. … Selvom han ikke ville indrømme det, blev Naruto den første person, han holdt af, siden han mistede sin familie; hans første ven.

Hvorfor accepterede Ramen Naruto?

Årsagen til dette er på grund af Naruto Uzumakis betydning for Konoha, med standardkunder, der har lyst til naruto, når der er nyheder om Naruto, og med shinobi, der håber, at det at spise på Ichiraku Ramen vil give dem samme succes på deres næste mission, som Naruto altid har haft på sin.

Hvem var Narutos første mentor?

Naruto med sin mentor og gudfar, Jiraiya Uomtvisteligt et af de tætteste forhold, Naruto nogensinde har haft, Jiraiya spillede indirekte en rolle i hans liv, selv før han blev født, da han var en mentor for både Minato og Nagato på grund af at blive forudsagt, at en elev under ham ville være bestemt til storhed.

Anbefalede: