Logo da.boatexistence.com

Hvem er almægtig og alvidende?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er almægtig og alvidende?
Hvem er almægtig og alvidende?

Video: Hvem er almægtig og alvidende?

Video: Hvem er almægtig og alvidende?
Video: Word Up: Omniscient vs Omnipresent vs Omnipotent 2024, Kan
Anonim

Almagt betyder, at Gud er almægtig. Det betyder, at Gud har den højeste magt og ingen begrænsninger. Alvidenhed betyder, at Gud er alvidende. Det betyder, at Gud ved alt, inklusive fortiden og fremtiden.

Hvad betyder det, at Gud er alvidende?

Opdateret 18. april 2019. Omniscience, også nogle gange kendt som værende alvidende, henviser til Guds evne til at vide absolut alt. Denne egenskab behandles norm alt som en konsekvens af en af to måder, hvorpå Gud eksisterer: enten fordi Gud eksisterer uden for tiden, eller fordi Gud eksisterer som en del af tiden.

Hvem kaldes almægtig?

1: en, der har ubegrænset magt eller autoritet: en, der er almægtig. 2 med store bogstaver: god sense 1. Andre ord fra almægtig Synonymer Viden er magt: Definition af almægtig Flere eksempelsætninger Lær mere om almægtig.

Hvad er Guds 3 egenskaber?

I vestlig (kristen) tankegang beskrives Gud traditionelt som et væsen, der besidder mindst tre nødvendige egenskaber: alvidenhed (alvidende), almagt (almægtig) og almægtig (yderst) god) Med andre ord, Gud ved alt, har magten til at gøre hvad som helst og er fuldkommen god.

Hvad betyder alvidende i Bibelen?

Alvidenhed er egenskaben ved at have fuldstændig eller maksimal viden Sammen med almagt og fuldkommen godhed anses det norm alt for at være en af de centrale guddommelige egenskaber. En kilde til tilskrivelsen af alvidenhed til Gud stammer fra de talrige bibelske passager, der tilskriver ham enorm viden.

Anbefalede: