Logo da.boatexistence.com

Kan Gabrielle Union tale spansk?

Indholdsfortegnelse:

Kan Gabrielle Union tale spansk?
Kan Gabrielle Union tale spansk?

Video: Kan Gabrielle Union tale spansk?

Video: Kan Gabrielle Union tale spansk?
Video: Буэнос-Айрес - Невероятно яркая и душевная столица Аргентины. Гостеприимная и легкая для иммиграции 2024, Juli
Anonim

Ud over engelsk, Gabrielle Union flydende spansk, som hun har været kendt for at tale i i sit show (Being Mary Jane).

Hvad studerede Gabrielle Union ved UCLA?

Efter gymnasiet tilmeldte Union sig University of Nebraska, men en omgang hjemve fik hende til at tage tilbage til Californien for at gå på Cuesta College. Derfra flyttede hun til UCLA og fik en grad i sociologi.

Gik Gabrielle Union på jurastudiet?

Efter gymnasiet gik Gabrielle på college ved University of Nebraska, hvor hun spillede på fodboldholdet; og derefter senere overført til Cuesta College. Til sidst endte hun på UCLA. På vej til jurastudiet, hvor hun bare planlagde at blive en arbejdsstiv, begyndte der at ske ting i løbet af hendes sidste år.

Hvornår blev Gabrielle Union Graduate College?

Union fortsatte derefter med at fuldføre sin universitetsuddannelse og dimitterede fra University of California i Los Angeles (UCLA) i 1996. I løbet af sit sidste år på UCLA søgte Union at tilføje flere point til hendes almindelige klasseskema ved at finde en praktikplads.

Hvad er aldersforskellen mellem Gabrielle Union og hendes mand?

Blandt de emner, hun dækker i sin seneste bog You Got Anything Stronger?, dykker Union dybt ned i den frygt og usikkerhed, så mange kvinder møder, når de bliver ældre, ofte sammensat til Bring It On-stjernen af ni-års aldersforskel hun deler med den yngre mand Dwyane Wade.

Anbefalede: