Logo da.boatexistence.com

Behøver et palindrom at være et ord?

Indholdsfortegnelse:

Behøver et palindrom at være et ord?
Behøver et palindrom at være et ord?

Video: Behøver et palindrom at være et ord?

Video: Behøver et palindrom at være et ord?
Video: 100 Reasons why Finland is the greatest country in the world 2024, Kan
Anonim

Et palindrom er et ord, en sætning, et tal eller en række af ord, der læser det samme baglæns som frem. Tegnsætning og mellemrum mellem ordene eller bogstaver er tilladt.

Hvad gør noget til et palindrom?

Et palindrom er et ord, sætning, vers eller lige tal, der læser det samme baglæns eller fremad. … Så en palindrom er ligesom et ord, en sætning eller et tal, der "løber tilbage" på sig selv Denne smule ordleg er ikke det samme, som når du omarrangerer bogstaverne i et ord eller sætning for at stave en anden. Det kaldes et anagram.

Hvad er eksempler på palindromer?

Tegn, ord eller linjer

Tegnerne læses på samme måde baglæns som fremad. Nogle eksempler på palindromiske ord er redivider, guddommeliggjort, civic, radar, niveau, rotor, kajak, reviver, racerbil, frue, og refer.

Kan et palindrom være et bogstav?

Et palindrom er et ord, der staves ens frem og tilbage. … Vi kan tænke på et palindrom som en hvilken som helst sekvens af bogstaver, der læser det samme fremad og bagud, såsom xyzyzyx. Vi kalder en række af bogstaver for en streng. Så vi kan sige, at enhver streng, der kun indeholder ét bogstav, er som standard et palindrom

Kan et palindrom være to ord?

Et palindrom er et ord eller en sætning, der læser det samme i begge retninger. … Palindromer med to ord omfatter " edit/tide" og "lived/devil ".

Anbefalede: