Logo da.boatexistence.com

Er nørdebarer ulovlige i Storbritannien?

Indholdsfortegnelse:

Er nørdebarer ulovlige i Storbritannien?
Er nørdebarer ulovlige i Storbritannien?

Video: Er nørdebarer ulovlige i Storbritannien?

Video: Er nørdebarer ulovlige i Storbritannien?
Video: GEEK Bars Are RUINING Society 2024, Kan
Anonim

Mens både Geek Bar og Elf Bars er legitime mærker med legitime og fuldt lovlige klageprodukter, der er tilgængelige i Storbritannien, er bekymringer vokset over forfalskede og importerede varer fra andre markeder, hvilket gør det ikke overholder britiske vapinglove.

Er Geek Bars dårligt for dig UK?

En model kaldet Geek Bar Pro siges dog at indeholde nikotinniveauer svarende til at ryge 125 cigaretter - dobbelt så høj som den lovlige grænse i Storbritannien - hvilket betyder, at den ikke overholder kravene, der er angivet af Medicines and He althcare Products Regulatory Agency.

Er 50 mg nørdebarer lovlige?

Dette er et e-cigaretmærke kendt for sine engangsvape-enheder. The Geek Bars er ulovlige. De kan være svære at identificere, da de ligner meget overstregningspenne.

Kan du få falske nørdebarer?

De autentiske Geek Bars har det officielle Geek Vape orange klistermærke på den øverste flap af hver Geek Bar-boks, de seneste autentiske Geek Bars har logoet og Geekvape-navnet trykt i små, og de falske har Geek Bar logo og navn trykt i en større skrifttype på den øverste flap af æsken.

Er nørdebarer lige så slemme som cigaretter?

' I Storbritannien sælges Geek Bar Pro-barer med en nikotinstyrke på 2 procent og 5 procent, hvilket ifølge virksomhedens hjemmeside svarer til nikotinindholdet i 125 cigaretter. De er også ikke opført i Medicines and He althcare produkter Regulatory Agency register.

Anbefalede: