Logo da.boatexistence.com

Hvornår blev scannere populære?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår blev scannere populære?
Hvornår blev scannere populære?

Video: Hvornår blev scannere populære?

Video: Hvornår blev scannere populære?
Video: LIDAR Scan Opdagede en Ukendt Civilisation i Amazonas 2024, Kan
Anonim

Belin begyndte at arbejde på teknologien omkring 1905. Moderne scannere kom på markedet i 1980'erne, selvom opløsninger (målt i dots per inch eller DPI) forblev lave indtil slutningen af 1990'erne. Dette betød, at "det du ser er, hvad du får"-scanning ikke var mulig, da scannere mistede meget af billedet under behandlingen.

Hvornår blev det almindeligt at scanne dokumenter?

Som vi diskuterede, er disse de mest kendte for os i dag og vandt popularitet i de tidlige 90'ere. Flatbeds scanner optisk håndskrevne dokumenter eller billeder og konverterer dem til en nyttig digital form for virksomheder over hele kloden.

Hvor længe har scannere eksisteret?

Den første billedscanner udviklet til brug med en computer var en tromlescanner. Det blev bygget i 1957 ved US National Bureau of Standards af et hold ledet af Russell A. Kirsch. Det første billede, der nogensinde blev scannet på denne maskine, var et 5 cm kvadratisk fotografi af Kirschs dengang tre måneder gamle søn, Walden.

Hvornår begyndte dagligvarebutikker at bruge scannere?

Den 26. juni 1974 gik den første installation af supermarkedsscannere i brug i et Marsh-supermarked i Troy, Ohio. Denne Spectra Physics model A pris scanner er en af de første ti scannere.

Hvad brugte dagligvarebutikker før stregkoder?

I 1966 udsendte National Association of Food Chains (NAFC) en opfordring til et tiltrængt lagersporingssystem. Omkring samme tid havde jernbaneindustrien vedtaget en optisk stregkode efter flere års forsøg på at udvikle et praktisk automatiseret identifikationssystem.

Anbefalede: