Logo da.boatexistence.com

Hvilken liste er en punktopstilling?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken liste er en punktopstilling?
Hvilken liste er en punktopstilling?

Video: Hvilken liste er en punktopstilling?

Video: Hvilken liste er en punktopstilling?
Video: Microsoft Word Tutorial #16 | Punktopstillinger og talopstillinger 2024, Kan
Anonim

En punktopstilling er en uordnet liste over elementer, hvor hvert punkt har en grafisk punkttegn Punkterne kan være tegn med forskellige skrifttyper, såvel som grafiske ikoner. Punktopstilling hjælper forfatteren med at strukturere teksten på en bedre måde - giv en liste over applikationskomponenter, liste over brugsscenarier osv.

Hvad er punktopstilling i computeren?

En punktopstilling eller punktliste er en række punkter foranstillet med symboler i stedet for tal. Nedenfor er et eksempel på en sådan liste.

Hvad er en punktliste og en nummereret liste?

I punktopstilling begynder hvert afsnit med et punkttegn. I nummererede lister begynder hvert afsnit med et udtryk, der inkluderer et tal eller bogstav og en separator, såsom et punktum eller parentes. Numrene på en nummereret liste opdateres automatisk, når du tilføjer eller fjerner afsnit på listen.

Hvilken type opretter en punktopstilling?

HTML Uordnet liste eller punktliste viser elementer i punktopstilling. Vi kan bruge uordnet liste, hvor vi ikke behøver at vise varer i nogen bestemt rækkefølge. HTML ul-tagget bruges til den uordnede liste.

Hvad bruges en punktliste til?

Punktlister er nyttige, når du vil oprette en liste, der skiller sig ud fra teksten uden at antyde en bestemt kronologi eller rækkefølge af emnerne Lister hjælper læseren med at identificere nøglepunkterne i teksten. Men rodede og inkonsistente punktlister kan føre til det modsatte resultat.

Anbefalede: