Logo da.boatexistence.com

Hvad er treplanet teksturering?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er treplanet teksturering?
Hvad er treplanet teksturering?

Video: Hvad er treplanet teksturering?

Video: Hvad er treplanet teksturering?
Video: Triplanar Mapping Deeply Explained (UE4, valid for UE5) 2024, Juli
Anonim

Triplanar Mapping World Space Triplanar Projection Mapping er en teknik, der anvender teksturer på et objekt fra tre retninger ved hjælp af verdensrumpositionen … Dette kaldes også "UV-fri teksturering", "world space projected UVs" og et par andre navne. Der er også objektrumsvariationer på denne teknik.

Hvad er treplanet tekstur?

Triplanar er en ny teksturknude, der hjælper dig med teksturgeometrier uden at skulle stole på UV'er. Triplanar giver dig mulighed for at specificere forskellige teksturer for hver 6-akse: Højre (+X) Venstre (-X)

Hvad er Triplanar?

Triplanar er en metode til at generere UV'er og prøve en tekstur ved at projicere i verdensrummetInputteksturen samples 3 gange, én gang i hver af verdens x-, y- og z-akser, og den resulterende information projiceres plan på modellen, blandet med normal- eller overfladevinklen.

Er Triplanar shaders dyre?

Men triplanar shaders virker dyre, fordi den konstant skal sammenligne retningen af den normale Jeg tænkte på en løsning til dette: få motoren til at bestemme retningen af den normale ved start og så skal du bare vælge mellem 3 muligheder (x, y, z) og bruge den. Dette undgår den konstante sammenligning.

Hvad er VRAY Triplanar?

Oversigt. TriPlanar-teksturen tillader hurtig tildeling af bitmap og andre 2D-teksturer på objekter, der ikke har passende UV-koordinater. Teksturen fungerer ved at projicere en eller flere teksturer langs objekt-rum-akserne afhængigt af overfladenormalerne for det skraverede objekt.

Anbefalede: