Logo da.boatexistence.com

Hvad overtræder termodynamikkens anden lov?

Indholdsfortegnelse:

Hvad overtræder termodynamikkens anden lov?
Hvad overtræder termodynamikkens anden lov?

Video: Hvad overtræder termodynamikkens anden lov?

Video: Hvad overtræder termodynamikkens anden lov?
Video: Understanding Second Law of Thermodynamics ! 2024, Kan
Anonim

For at fungere skal en varmemotor afvise noget af den varme, den modtager fra højtemperaturkilden, til en lavtemperaturvask. En varmemotor, der overtræder den anden lov, omdanner 100 procent af denne varme til at fungere. Dette er fysisk umuligt.. Denne varmemotor overtræder termodynamikkens anden lov.

Hvad bryder termodynamikkens anden lov?

Forskere har for første gang vist, at på niveau med tusindvis af atomer og molekyler, flygtig energistigning overtræder termodynamikkens anden lov1Dette er princippet om, at noget energi altid vil gå tabt, når man konverterer fra en type til en anden.

Er der nogen undtagelser fra termodynamikkens anden lov?

Den anden lov for termodynamikken er universel og gyldig uden undtagelser: i lukkede og åbne systemer, i ligevægt og ikke-ligevægt, i livløse og levende systemer -- dvs. i alle rum- og tidsskalaer spredes nyttig energi (ikke-ligevægtsarbejdspotentiale) i varme, og der dannes entropi.

Hvorfor er termodynamikkens anden lov ikke overtrådt?

Termodynamikkens anden lov siger, at entropien i et lukket system altid vil stige med tiden Det eneste kendte lukkede system er hele universet. … Levende organismer er ikke et lukket system, og derfor er energiinput og -output fra en organisme ikke relevant for termodynamikkens anden lov.

Krænker organismer termodynamikkens anden lov?

Forklaring: Termodynamikkens anden lov postulerer, at entropien i et lukket system altid vil stige med tiden (og aldrig være en negativ værdi).… Menneskelige organismer er ikke et lukket system, og derfor er energiinput og -output fra en organisme ikke direkte relevant for termodynamikkens anden lov.

Anbefalede: