Hvordan bliver man urbanist?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan bliver man urbanist?
Hvordan bliver man urbanist?

Video: Hvordan bliver man urbanist?

Video: Hvordan bliver man urbanist?
Video: Колин Стоукс: Как фильмы учат мужеству 2024, September
Anonim

De fleste byplanlæggere har en mastergrad fra et akkrediteret by- eller regionalplanlægningsprogram Mange programmer accepterer studerende med en bred vifte af bachelor-baggrunde. Mange mennesker, der går på kandidatuddannelser, har en bachelorgrad i økonomi, geografi, statskundskab eller miljødesign.

Hvilken uddannelse har du brug for for at blive byplanlægger?

Byplanlæggere og regionale planlæggere har typisk brug for en mastergrad fra et by- eller regionalplanlægningsprogram akkrediteret af en organisation såsom Planning Accreditation Board (PAB).

Hvordan bliver du planlægger?

For at blive planlægger, skal du have en bachelorgrad inden for et produktionsrelateret felt og erfaring i den branche, du ønsker at arbejde iSelvom formel uddannelse kan bringe dig langt, har du brug for insiderviden for at implementere en tidsplan korrekt. Andre kvalifikationer varierer alt efter arbejdsgiver.

Hvordan bliver jeg byregionsplanlægger?

Kvalifikation til at blive byplanlægger

Kandidaten skal have taget en Master's degree in Urban or Regional Planning akkrediteret af Regional Planning Board Kandidaterne med en kandidatgrad i urban design eller geografi kan også søge jobbet som byplanlægger.

Hvor lang tid tager det at blive byplanlægger?

Hvor lang tid tager det at blive byplanlægger? Det tager minimum fire år på college at gennemføre et bachelorprogram for at blive junior- eller assisterende planlægger. De fleste byplanlæggere bruger 7 år i skolen, hvor de først afslutter deres bachelorgrad og fortsætter derefter til et 3-årigt masterprogram.

Anbefalede: