Logo da.boatexistence.com

Hvad er indvielsesbøn?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er indvielsesbøn?
Hvad er indvielsesbøn?

Video: Hvad er indvielsesbøn?

Video: Hvad er indvielsesbøn?
Video: What is Consecration ~ Apostle Arome Osayi 2024, Kan
Anonim

a. To helliggøre (brød og vin) til eukaristisk brug gennem et ritual, der af nogle kristne kirker anses for at bevirke transsubstantiation.

Hvad betyder indvielse?

transitive verbum. 1: at indsætte (en person) til et permanent embede med en religiøs ritual, især: at ordinere til embedet som biskop. 2a: at gøre eller erklære hellig især: at vie uigenkaldeligt til tilbedelsen af Gud ved en højtidelig ceremoni indvie en kirke.

Hvilken bøn bedes der under hellige ordener?

Velsign os med indviede religiøse og dem, der er kaldet til et kyskt singleliv, permanente diakoner og trofaste ægtemænd og hustruer, som er et tegn på Kristi kærlighed til hans kirke. Vi roser vores bøn om kaldelser til Du, Fader, gennem Maria vor Moders forbøn, i Helligånden, gennem Kristus vor Herre

Hvilken sakramentsrite involverer pålæggelse af hænder og en specifik indvielsesbøn?

Den væsentlige ritual for Den hellige ordens sakramente for alle tre grader er biskoppens håndspålæggelse og hans indvielsesbøn for den, der bliver ordineret.

Hvad er en indvielsestjeneste?

Indvielse er den højtidelige dedikation til et særligt formål eller en tjeneste. Ordet indvielse betyder bogstaveligt "tilknytning til det hellige". Personer, steder eller ting kan indvies, og udtrykket bruges på forskellige måder af forskellige grupper.

Anbefalede: