Logo da.boatexistence.com

Hvem laver vaio bærbare computere?

Indholdsfortegnelse:

Hvem laver vaio bærbare computere?
Hvem laver vaio bærbare computere?

Video: Hvem laver vaio bærbare computere?

Video: Hvem laver vaio bærbare computere?
Video: Аниматор против Анимации 4 (оригинал) 2024, Juli
Anonim

VAIO var oprindeligt et mærke tilhørende Sony, introduceret i 1996. Sony solgte sin pc-forretning til investeringsfirmaet Japan Industrial Partners i februar 2014 som en del af en omstruktureringsindsats for at fokusere på mobilenheder.

Er Vaio et godt mærke til bærbare computere?

Sonys byggekvalitet er fremragende. Dens tastatur er virkelig flot, tasterne er meget taktile og LED-lysene er fantastiske. Mit batteri holdt næsten 2 år, før det begyndte at blive dårligere. Alt med denne bærbare computer er over gennemsnittet i denne prislinje.

Hvor fremstilles Vaio bærbare computere?

VAIO | LAVET I JAPAN.

Er Vaio et Sony-produkt?

Den 6. februar 2014 offentliggjorde Sony en meddelelse om reformen af sin pc-forretning. Selvom vi stopper salget af pc'er, vil vi fortsat tilbyde eftersalgssupport til alle Sony-mærkede VAIO®-pc'er i overensstemmelse med lokale love, regler og garantipolitikker.

Laver Sony stadig bærbare Vaio-computere?

Vaio Corp. er langsomt genoptaget at producere bærbare computere med det velkendte mærke, inklusive Vaio SX14, som ZDNets Cliff Joseph anmeldte, da den lanceredes i 2019, og har forblevet i produktion Ligesom Sonys versioner har de nye Vaio notebooks attraktive designs, solide funktioner og avancerede prisskilte.

Anbefalede: