Logo da.boatexistence.com

Hvad er klaskende bas?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er klaskende bas?
Hvad er klaskende bas?

Video: Hvad er klaskende bas?

Video: Hvad er klaskende bas?
Video: HVAD VIL DU HELST I HOLD MED GUTTERNE! KLASKET EN FISK I HOVEDET ELLER OST OP I NÆSEN?? 2024, Kan
Anonim

Slap og poppe er måder at producere perkussive lyde på et strengeinstrument. Det bruges primært på kontrabas eller basguitar. At slå på basguitar involverer at bruge kanten af ens kno, hvor den er særlig knoglet, til hurtigt at slå strengen mod gribebrættet.

Hvad gør det at slå bassen?

Slap bas er præcis, hvad du tror, det er. Ved at slå i strengene kan bassister få en tydelig perkussiv lyd, de ikke kunne have fået ved at plukke eller plukke strengene. … Denne teknik virker til basguitarer såvel som kontrabasinstrumenter.

Hvad er slap i musik?

Slap er slangverbum, der betyder " at være fremragende eller fantastisk." Det bruges især til at henvise til en sang, som nogen finder ekstremt god, som i Denne sang smækker! … Når et spor giver dig lyst til at rejse dig og bevæge dig, smækker det.

Hvem er den bedste bas-slapper?

Mark King Fyren, der slog pop i 80'erne, Mark King gjorde det hele, mens han stod foran niveau 42. Tjek Lessons In Love for et klassisk eksempel på King's slap teknik - den konstante bah bah bah rytme demonstrerer hans evne til at tage en mere mekanisk, sequencer stil tilgang.

Hvad betragtes som en lussing?

slap Tilføj til liste Del. At slå nogen er at slå dem med håndfladen på din åbne hånd. Det er ikke rart at give sin søster en lussing, uanset hvor sur du er. Et slag eller slag med åben hånd er et smæk, og du kan også beskrive den lyd, det laver - eller en lignende lyd - som et smæk.

Anbefalede: