Logo da.boatexistence.com

Hvad er completablefuture i forårsstøvler?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er completablefuture i forårsstøvler?
Hvad er completablefuture i forårsstøvler?

Video: Hvad er completablefuture i forårsstøvler?

Video: Hvad er completablefuture i forårsstøvler?
Video: Distributed Microservices with Dapr | #CloudNativeNinja PT2 2024, Kan
Anonim

CompletableFuture, som blev introduceret i Java 8, giver en nem måde at skrive asynkron, ikke-blokerende og flertrådskode.

Hvad bruges CompletableFuture til?

CompletableFuture bruges til asynkron programmering i Java Asynkron programmering er et middel til at skrive ikke-blokerende kode ved at køre en opgave på en separat tråd end hovedapplikationstråden og give besked til hovedtråd om fremskridt, afslutning eller fiasko.

Hvad er CompletableFuture?

A CompletableFuture er en udvidelse til Javas Future API, som blev introduceret i Java 8. A Future bruges til asynkron programmering. Det giver to metoder, isDone og get. Metoderne henter resultatet af beregningen, når den er fuldført.

Hvad er Future and CompletableFuture?

CompletableFuture er en udvidelse til Javas Future API, som blev introduceret i Java. En fremtid bruges som en reference til resultatet af en asynkron beregning. Det giver en isDone-metode til at kontrollere, om beregningen er udført eller ej, og en get-metode til at hente resultatet af beregningen, når den er færdig.

Hvad er CompletableFuture-deltagelse?

The CompletableFuture. join-metoden ligner get-metoden, men den kaster en umarkeret undtagelse, hvis fremtiden ikke fuldfører norm alt. Dette gør det muligt at bruge det som en metodereference i Stream. kortmetode.

Anbefalede: