Logo da.boatexistence.com

Hvad forårsager positivt nitrit i urinen?

Indholdsfortegnelse:

Hvad forårsager positivt nitrit i urinen?
Hvad forårsager positivt nitrit i urinen?

Video: Hvad forårsager positivt nitrit i urinen?

Video: Hvad forårsager positivt nitrit i urinen?
Video: Эти содержащие Арбуза, вызывают НЕОБРАТИМЫЙ ПРОЦЕСС в организме 2024, Juli
Anonim

Tilstedeværelsen af nitrit i urinen betyder oftest, at der er en bakteriel infektion i dine urinveje. Dette kaldes norm alt en urinvejsinfektion (UTI). En UVI kan forekomme over alt i dine urinveje, inklusive din blære, urinledere, nyrer og urinrør.

Betyder nitrit i urin altid infektion?

Hvis der er nitritter i din urin, kan det betyde , at du har en UTI. Men selvom der ikke findes nitritter, kan du stadig have en infektion, fordi bakterier ikke altid ændrer nitrater til nitritter.

Hvilke bakterier forårsager positivt nitrit i urinen?

Et positivt resultat på nitrittesten er meget specifikt for UVI, typisk på grund af urease-sp altende organismer, såsom Proteus-arter og lejlighedsvis E coli; det er dog meget ufølsomt som screeningsværktøj, da kun 25 % af patienter med UVI har et positivt nitrit-testresultat.

Hvordan får du nitrit i din urin?

Urinvejsinfektioner er den mest almindelige årsag til nitrit i urinen. Disse opstår, når bakterier inficerer blæren, urinlederne eller nyrerne. En læge kan nemt diagnosticere en urinvejsinfektion (UTI) ved at teste en urinprøve.

Hvad forårsager falsk positiv nitrit i urinen?

Falsk-positive nitritresultater kan forekomme, når urinprøver har holdt sig ved stuetemperatur i en længere periode, hvilket gør det muligt for bakterielle kontaminanter at formere sig og producere målbare niveauer af nitrit.

Anbefalede: