Logo da.boatexistence.com

Hvornår døde antoine de saint exupery?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår døde antoine de saint exupery?
Hvornår døde antoine de saint exupery?

Video: Hvornår døde antoine de saint exupery?

Video: Hvornår døde antoine de saint exupery?
Video: "le Petit Prince", d'Antoine de Saint-Exupéry (Alchimie d'un roman n°62) 2024, Juli
Anonim

Antoine Marie Jean-Baptiste Roger, comte de Saint-Exupéry, blot kendt som de Saint-Exupéry, var en fransk forfatter, digter, aristokrat, journalist og banebrydende flyver. Han blev vinder af flere af Frankrigs højeste litterære priser og vandt også United States National Book Award.

Hvad skete der Saint Exupery?

Ørkenstyrt Den 30. december 1935, kl. 02:45, efter 19 timer og 44 minutter i luften, Saint-Exupéry, sammen med hans mekaniker-navigatør André Prévot, styrtede ned i den libyske ørken under et forsøg på at bryde hastighedsrekorden i et luftkapløb fra Paris til Saigon og vinde en præmie på 150.000 franc.

Hvem dræbte Antoine Saint Exupery?

PARIS (Reuters) - Horst Rippert, en 88-årig tidligere pilot for Tysklands Luftwaffe, har i en kommende bog sagt, at han muligvis har dræbt den franske forfatter og krigspilot Antoine de Saint-Exupery i 1944.

Er den lille prins død?

Afslutningen på Den Lille Prins er super trist. Det er der ikke to måder på. Prinsen har forladt Jorden - det så ud som om han døde, da slangen bed ham, men hans krop er ingen steder at finde Fortælleren er kommet ud af ørkenen, men det virker som lille kartofler sammenlignet med at spekulere på, hvad der skete med prinsen.

Hvorfor er Den Lille Prins forbudt?

Le Petit Prince.

Det var forbudt i Frankrig indtil 1945, to år efter dets oprindelige udgivelse, fordi forfatteren Antoine de Saint-Exupery blev forvist af den franske regering.

Anbefalede: