Logo da.boatexistence.com

Hvornår skal lavalskoleskatter betales?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår skal lavalskoleskatter betales?
Hvornår skal lavalskoleskatter betales?

Video: Hvornår skal lavalskoleskatter betales?

Video: Hvornår skal lavalskoleskatter betales?
Video: Как стать Успешным Парикмахером! Как достичь Успеха в Любом бизнесе! Ева Лорман! 2024, Kan
Anonim

MONTREAL -- Byen Laval udsætter fristen for betaling af kommunale skattebetalinger for at hjælpe mennesker, der er økonomisk berørt af COVID-19-pandemien. Hus- og virksomhedsejere har nu indtil 16. april til at betale den første rate af deres skat.

Hvordan betaler jeg skoleskat Laval?

Skattekonto: Betalingsmetoder accepteret

  1. På mail. Hvis du betaler med posten, kan du gøre det: …
  2. Hos din finansielle institution. Du kan betale din skattekonto i de fleste pengeinstitutter ved skranken, i pengeautomaten eller online. …
  3. Ved Multiservice-skranken i Ville de Laval (skatteskranken) …
  4. Through the Mail Slot.

Hvordan betaler jeg skoleskat i Quebec?

Med post – Du kan betale med sende en check, der skal betales til "WQSB" eller "Western Québec School Board", inklusive den aftagelige kupon, der findes på din faktura i den medfølgende returkuvert. I banken – Du kan betale ved skranken i de fleste pengeinstitutter.

Hvor meget er skoleskat i Laval?

Skoleskattesatsen for 2021-2022 er $0,10540 for alle skoleservicecentre og skolebestyrelser i Quebec. Det blev oprettet ved beslutning fra undervisningsministeren og offentliggjort den 14. juni 2021 i Gazette officielle du Québec.

Hvordan betaler jeg skoleskat i Montreal?

På mail. Betal din check til Comité de gestion de la taxe scolaire de l'île de Montréal (CGTSIM) og vedlæg den nederste del af skoleskattebilletten. Giv checken tid til at nå vores kontor. Betalingen vil blive krediteret på den dato, den modtages, eller på den dato, der er vist på checken, hvis den er efterdateret.

Anbefalede: