Logo da.boatexistence.com

Hvad er en juridisk ansvarsfraskrivelse?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en juridisk ansvarsfraskrivelse?
Hvad er en juridisk ansvarsfraskrivelse?

Video: Hvad er en juridisk ansvarsfraskrivelse?

Video: Hvad er en juridisk ansvarsfraskrivelse?
Video: Hvad er en trussel i juridisk perspektiv? 2024, Kan
Anonim

En ansvarsfraskrivelse er generelt enhver erklæring, der har til formål at specificere eller afgrænse omfanget af rettigheder og forpligtelser, der kan udøves og håndhæves af parter i et juridisk anerkendt forhold.

Hvad er et eksempel på en ansvarsfraskrivelse?

For eksempel kan et slankepillefirma eller en finansiel planlægningsvirksomhed fraskrive sig, at "tidligere præstationer ikke nødvendigvis indikerer fremtidige resultater." Brug på egen risiko: Bruges ofte sammen med virksomheder, der sælger produkter, der kan anses for farlige eller risikable at bruge.

Hvordan skriver du en juridisk ansvarsfraskrivelse?

I din ansvarsfraskrivelse dækker ethvert ansvar for det produkt eller den service, du leverer Du bør advare forbrugerne om enhver fare eller fare forbundet med dit produkt. Du bør angive specifikke risici og samtidig erkende, at listen ikke er udtømmende. Du kan f.eks. skrive BEMÆRKNING OM RISIKO.

Hvad er en lovpligtig ansvarsfraskrivelse?

1a: et benægtelse eller afvisning af juridiske krav: afståelse af eller formelt afslag på at acceptere en interesse eller ejendom. b: en skrift, der inkorporerer en juridisk ansvarsfraskrivelse. 2a: benægtelse, afvisning. b: afvisning.

Er en ansvarsfraskrivelse et juridisk dokument?

En ansvarsfraskrivelse vil ofte udelukke eller begrænse ansvar for brud på de 'underforståede' vilkår, som loven forudsætter er inkluderet i en kontrakt, når intet er udtrykkeligt aft alt om de involverede spørgsmål. … Mange ansvarsfraskrivelser, som har en sådan effekt, er faktisk ikke tilladt i henhold til anden lovgivning og er ikke juridisk gyldige.

Anbefalede: