Logo da.boatexistence.com

Hvornår var sam og kat?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår var sam og kat?
Hvornår var sam og kat?

Video: Hvornår var sam og kat?

Video: Hvornår var sam og kat?
Video: Doja Cat - Need to Know (Official Video) 2024, Kan
Anonim

Sam & Cat er en amerikansk sitcom for teenagere, der oprindeligt blev sendt fra 8. juni 2013 til 17. juli 2014 på Nickelodeon. Det er en spin-off af to tv-shows iCarly og Victorious, som Dan Schneider Dan Schneider Tidlige liv

Schneider er født og opvokset i Memphis, Tennessee, til Harry og Carol Schneider. Han gik på Harvard University i et semester Da han vendte tilbage til Memphis, fandt han arbejde med at reparere computere. Kort efter flyttede han til Los Angeles for at forfølge en karriere i underholdningsindustrien. https://en.wikipedia.org › Dan_Schneider_(TV_producer)

Dan Schneider (tv-producer) - Wikipedia

oprettet. Den har Jennette McCurdy som Sam Puckett fra iCarly og Ariana Grande som Cat Valentine fra Victorious.

Hvorfor blev Sam og kat aflyst?

Det spekuleres i, at showet blev aflyst på grund af en række problemer. Først var der en lønkonflikt mellem stjernen i showet, McCurdy, og Nickelodeon. Rygtet sagde, at hun fik mindre løn end sin medstjerne, Ariana.

Hvilket år startede de Sam and Cat?

Da showet debuterede i juni 2013, var McCurdy mest kendt for sit arbejde med "iCarly" og forsøgte (uden den store succes) at lancere en countrymusikkarriere.

Er Sam og Cat stadig venner 2020?

The Sam and Cat-medstjernerne afsluttede angiveligt deres venskab, efter at deres hitserie blev brat aflyst sidste år. Det forlød, at deres skænderier bag kulisserne var årsagen til, at netværket trak stikket ud.

Er Jennette og Miranda stadig venner i 2021?

Cosgrove delte i et interview i BUILD-serien fra 2017, at hun og McCurdy havde et tæt venskab ud over deres show. " Min bedste veninde er Jennette McCurdy, som var på iCarly med mig," sagde hun.”Vi bor rigtig tæt på hinanden. Vi har overnatning hele tiden.

Anbefalede: