Logo da.boatexistence.com

Hvad er adaptiv synkronisering?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er adaptiv synkronisering?
Hvad er adaptiv synkronisering?

Video: Hvad er adaptiv synkronisering?

Video: Hvad er adaptiv synkronisering?
Video: Your Next Monitor Is A Keeper! - AdaptiveSync Explained 2024, Kan
Anonim

Udviklet af VESA, Adaptive Sync justerer skærmens opdateringshastighed, så den matcher GPU'ens outputframes i farten. Hvert enkelt billede vises så hurtigt som muligt for at forhindre inputforsinkelse og gentages ikke, hvilket forhindrer spilstamming og skærmrivning.

Er adaptiv synkronisering det samme som G-Sync?

G-Sync er en adaptiv synkroniseringsteknologi fra NVIDIA, der skal ligge i både kortet og skærmen. G-Sync er NVIDIAs proprietære teknologi og fra 2020 er ikke VESA Adaptive-Sync kompatibel.

Er adaptiv synkronisering nødvendig?

Da AMD FreeSync er baseret på VESAs Adaptive-Sync-teknologi, som er en gratis og åben standard, øger det ikke skærmens pris. FreeSync kan fuldstændigt eliminere skærmrivning og hakken ved at give dig en variabel opdateringshastighed, hvis du har et kompatibelt grafikkort, så det er bestemt det værd.

Hvad er bedre FreeSync eller adaptiv synkronisering?

FreeSync har en prisfordel i forhold til G-Sync, fordi den bruger en open source-standard skabt af VESA, Adaptive-Sync, som også er en del af VESA's DisplayPort-specifikation. Enhver DisplayPort-interface version 1.2a eller højere kan understøtte adaptive opdateringshastigheder. … Men FreeSync Adaptive-Sync fungerer lige så godt som enhver G-Sync-skærm.

Er adaptiv synkronisering til Nvidia?

Heldigvis åbner Nvidia langsomt, men sikkert sin G-Sync teknologi for at give ejere af FreeSync-skærme mulighed for at drage fordel af dens Adaptive Sync-tilgang med deres Nvidia-grafikkort, og endda giver AMD Radeon GPU'er mulighed for at udnytte det grønne teams proprietære teknologi.

Anbefalede: