Logo da.boatexistence.com

Hvornår skal hævet skrift bruges?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår skal hævet skrift bruges?
Hvornår skal hævet skrift bruges?

Video: Hvornår skal hævet skrift bruges?

Video: Hvornår skal hævet skrift bruges?
Video: Hvad gør man ved bi- eller hvepsestik? | SundhedsTV 2024, Kan
Anonim

Superscript har flere anvendelsesmuligheder inden for matematik og naturvidenskab. Det mest almindelige er for at vise en eksponent (dvs. gentagen multiplikation af et tal med sig selv, såsom at kvadrere eller kubere et tal). Dette er også kendt som et "power"-tal: Vi kan også skrive "four cubed" som 43.

Hvornår skal sænket eller hævet skrift bruges?

Underskrift vises ved eller under grundlinjen, mens hævet skrift er over. Nedsænkede og hævede skrifter bruges måske oftest i formler, matematiske udtryk og specifikationer af kemiske forbindelser og isotoper, men har også mange andre anvendelser.

Hvordan bruger du hævet skrift i en sætning?

eksempel på hævet sætning

Husk at bruge enten hævet skrift eller parentes i dit arbejde – bland ikke disse stilarter. Of Mutability har et hævet skrift fra Pound's Cantos De skal nummereres fortløbende ved at bruge hævet arabertal. Of Mutability har et overskrift fra Pound's Cantos.

Hvad er brugen af hævet skrift?

Superscript er det lille bogstav/tal over et bestemt bogstav/tal. Et eksempel på hævet skrift er 25. Tallet 5 over tallet 2 er et eksempel på hævet skrift. Hævet skrift kan bruges til eksponenter i matematik.

Skal ordenstal være hævet eller ej?

Kardin altal angiver mængde, som i "en, to, tre", og så videre; Ordin altal angiver position eller placering, som i "første, anden, tredje" og lignende. … Når du bruger et ordenstal, skal du ikke sætte selve ordenstallet i hævet.

Anbefalede: