Logo da.boatexistence.com

Er bilt hamber noget godt?

Indholdsfortegnelse:

Er bilt hamber noget godt?
Er bilt hamber noget godt?

Video: Er bilt hamber noget godt?

Video: Er bilt hamber noget godt?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Med et ord, yes Det er et af de mest effektive sneskum på markedet til fjernelse af snavs og er også meget omkostningseffektiv sammenlignet med mange andre. … Bilt Hamber Auto Foam er et af de bedste sneskum på markedet. Den er næsten uovertruffen med hensyn til rengøringskraft og giver også stor værdi for pengene.

Hvor er Bilt Hamber lavet?

Bilt-Hamber Laboratories er en UK-baseret producent, som altid har brugt forskning, innovativ kemi og grundig test som vejen til at producere bedre ydende produkter.

Er Bilt Hamber sikkert på voks?

Vores tanker: Bilt Hamber Auto Foam er designet til at være en kraftfuld sneskum-forvask , mens den er vokssikker, med et PH-niveau på 13/14 kan du være sikret, når du fortynder korrekt, vil dette ikke beskadige dine eksisterende lag af voks.… auto-skum er også skånsomt og er til brug med alle højtryksrenser skum lanser.

Kan du bruge Bilt Hamber Auto Wheel på lak?

Vores tanker: "Bilt Hamber Auto Wheel er en yderst effektiv reaktiv hjulrens. … Dette produkt kan sikkert bruges på alle typer hjul sammen med lak som et selvstændigt nedfald fjerner." Bilt Hamber Auto wheel er et ikke-syre, ikke-alkalisk rengøringsmiddel til alufælge, og i over 90 % af tilfældene kræves ingen omrøring.

Er Bilt Hamber berøringsfri pH-neutral?

Bilt Hamber auto-foam er ekstremt populær blandt bilentusiaster såvel som professionelle betjente og detailhandlere på grund af dens ydeevne, utrolige rengøringskraft og værdi for pengene. Bilt Hamber auto-skum er ikke et pH-neutr alt sneskum, men en alkalisk baseret forvask i pH 13-området.

Anbefalede: