Logo da.boatexistence.com

Kan logistisk regression bruges til klassificering?

Indholdsfortegnelse:

Kan logistisk regression bruges til klassificering?
Kan logistisk regression bruges til klassificering?

Video: Kan logistisk regression bruges til klassificering?

Video: Kan logistisk regression bruges til klassificering?
Video: Дэвид Хэнд: искусственный интеллект, темные данные, степень магистра права, экспертная оценка 2024, Kan
Anonim

Logistisk regression er en enkel, men meget effektiv klassifikationsalgoritme, så den bruges almindeligvis til mange binære klassifikationsopgaver … Grundlaget for logistisk regression er den logistiske funktion, også kaldet sigmoid funktion, som tager et hvilket som helst reelt tal ind og tilordner det til en værdi mellem 0 og 1.

Kan regression bruges til klassificering?

Lineær regression er velegnet til at forudsige output, der er kontinuerlig værdi, såsom at forudsige prisen på en ejendom. … Hvorimod logistisk regression er til klassificeringsproblemer, som forudsiger et sandsynlighedsområde mellem 0 og 1.

Bruges logistisk regression hovedsageligt til regression eller klassificering?

Det kan bruges til Classification såvel som til regressionsproblemer, men bruges hovedsageligt til klassifikationsproblemer. Logistisk regression bruges til at forudsige den kategoriske afhængige variabel ved hjælp af uafhængige variable. Outputtet af logistisk regression-problem kan kun være mellem 0 og 1.

Kan logistisk regression bruges til 3-klassifikation?

Som standard kan logistisk regression ikke bruges til klassifikationsopgaver, der har mere end to klasseetiketter, såkaldt multi-class klassifikation. I stedet kræver det modifikation for at understøtte klassifikationsproblemer med flere klasser.

Kan logistisk regression bruges til ikke-lineær klassificering?

Så for at besvare dit spørgsmål er logistisk regression faktisk ikke-lineær med hensyn til odds og sandsynlighed, men den er lineær med hensyn til log-odds.

Anbefalede: