Logo da.boatexistence.com

Er transurethral resektion af prostata effektiv?

Indholdsfortegnelse:

Er transurethral resektion af prostata effektiv?
Er transurethral resektion af prostata effektiv?

Video: Er transurethral resektion af prostata effektiv?

Video: Er transurethral resektion af prostata effektiv?
Video: Transurethral Resection of the Prostate (TURP) 2024, Kan
Anonim

TURP betragtes generelt som en mulighed for mænd, der har moderate til svære urinvejsproblemer, som ikke har reageret på medicin. Mens TURP er blevet betragtet som den mest effektive behandling for en forstørret prostata, bliver en række andre, minim alt invasive procedurer mere effektive.

Hvor vellykket er TURP-kirurgi?

TURP er en effektiv procedure, som også blev bevist i denne kohorte. Ved udskrivelsen var 79,6 % af patienterne kateterfri, og denne procentdel steg til 92,6 % efter 3 måneder. Succesraterne på begge tidspunkter var højere hos raske patienter: 80,9 vs. 75 % og 95,2 vs..

Er transurethral resektion af prostata stadig berettiget?

“TURP har været og er sandsynligvis stadig guldstandardbehandlingen for BPH, men mange gange kan nyere procedurer matche eller slå denne effektivitet med færre bivirkninger og færre problemer. "

Er prostataoperation vellykket?

Kirurgi er en effektiv behandling af prostatakræft, men patienter er forståeligt nok bekymrede over komplikationer. De fleste mænd genvinder med tiden urin- og seksuel funktion, selvom mange faktorer påvirker dette resultat.

Kan prostata vokse tilbage efter en TURP?

Hvis nogen har en prostataforstørrelse efter 50 år, der vejer mere end 50 gram, kan han have potentiale for, at prostata vokser igen selv efter operationen, og denne tilbøjelighed øges med større prostata på mere end 80-90 gram, da de har en tendens til at gentage sig med alderen for det meste fem til ti år senere

Anbefalede: