Logo da.boatexistence.com

Er butlins skegness blevet solgt?

Indholdsfortegnelse:

Er butlins skegness blevet solgt?
Er butlins skegness blevet solgt?

Video: Er butlins skegness blevet solgt?

Video: Er butlins skegness blevet solgt?
Video: We almost didn't go (Motorhome tour BOSNIA) 2024, Kan
Anonim

SELSKABET, der ejer Minehead's Butlins feriested, er blevet overtaget af global investeringsgigant Blackstone i en aftale, der rapporteres at være værd 3 milliarder pund, blev det bekræftet i denne uge. … Før pandemien havde Butlins lokaliteter i Minehead, Skegness og Bognor Regis haft seks på hinanden følgende år med vækst.

Er Butlins blevet købt ud?

Ejeren af Butlin's and Haven Holidays er blevet solgt til et amerikanske investeringsfirma, men hvad betyder det for feriestederne i Bognor Regis? Blackstone, der tidligere har investeret i Center Parcs og ejer Merlin, har købt Bourne Leisure. … hr. Pardey bekræftede også, at Butlins "integrerede" varemærke ville forblive intakt.

Hvem købte Butlins ud?

Bourne Leisure, ejeren af Butlin's and Haven Holidays, er blevet opkøbt af et amerikansk investeringsfirma. Blackstone, som tidligere har investeret i Center Parcs og ejer Merlin, er også medinvesterer og vil have en 'betydelig familieminoritetsandel' i virksomheden.

Er der blevet købt ud?

Haven og Butlins ferieparkgigant solgt med investorer, der lover investering. Blackstone har indvilget i at erhverve Bourne Leisure, moderselskabet for Haven Holidays, Butlin's og Warner Leisure Hotels.

Sælges ferier i Haven?

Et amerikansk investeringsselskab er klar til at overtage moderselskabet Haven Holidays, Butlin's og Warner Leisure Hotels, er det blevet annonceret. Det amerikanske investeringsselskab Blackstone har accepteret at købe Bourne Leisure, moderselskabet for populære ferieparkresorts og hoteller.

Anbefalede: