Logo da.boatexistence.com

Hvad laver gartnere?

Indholdsfortegnelse:

Hvad laver gartnere?
Hvad laver gartnere?

Video: Hvad laver gartnere?

Video: Hvad laver gartnere?
Video: Hvad laver en grøn anlægsgartner? 2024, Kan
Anonim

En gartner er ansvarlig for at øge udbyttet, forbedre væksten, størrelsen og smagen af planter De koordinerer også forskningsprogrammer for selektive afgrøder. Havebrugere skal have omfattende viden om træer, blomster, grøntsager, nødder, buske og frugter. Efterskole er en fordel, men ikke et krav.

Hvilke job udfører gartnere?

En gartner går et skridt videre og kender videnskaben bag forskellige planter, blomster og grønt. De udfører forskning i have- og landskabspleje, planteformering, afgrødeproduktion, planteavl, genteknologi, plantebiokemi og plantefysiologi

Hvordan er det at være gartner?

At være gartner er ikke bare et job, men en livsstil, da meget af jobbet er styret af naturen … Dagen starter ofte tidligt for at få mest muligt ud af sollys og som gartneri i et offentligt rum skal nogle opgaver som f.eks. rydning afsluttes, inden portene åbnes.

Hvad er det bedst bet alte job i gartneri?

A plantepatolog er blandt de bedst bet alte gartnerjob med 81.700 USD i årsløn.

Hvor mange penge kan du tjene på en gartneruddannelse?

Ifølge PayScale.com er mellemlønnen for gartnerier $27, 237 til $44, 567. Lønningerne svinger afhængigt af dit job, hvor anlægsgartnere tjener mellem 32.500 og 51.000 USD, og landbrugsstillinger betaler 37.210 USD til 48.750 USD om året.

Anbefalede: