Logo da.boatexistence.com

Hvordan oversætter assembler assemblersprog?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan oversætter assembler assemblersprog?
Hvordan oversætter assembler assemblersprog?

Video: Hvordan oversætter assembler assemblersprog?

Video: Hvordan oversætter assembler assemblersprog?
Video: Архитектура ЭВМ | Основы Операционных Систем 04 | Ассемблер 2024, Juli
Anonim

Assembleren (et program) oversætter assembly-koden til maskinkode Assembler-sproget er blot en mere læsbar version af maskinsproget (maskinsprog i symbolsk form i stedet for binær form). Du skriver samlingskode; Assembler oversætter det til maskinkode; Kontrolenheden kører maskinkode.

Hvordan fungerer assembler-sprog?

Assembly-sprog (eller Assembler) er et kompileret computersprog på lavt niveau. Den er processorafhængig, da den dybest set oversætter Assembler's mnemonics direkte til de kommandoer, som en bestemt CPU forstår, på en-til-en-basis. Disse Assembler mnemonics er instruktionssættet for den processor.

Hvad er assembler-sprogoversætter?

En assembler er en oversætter, der bruges til at oversætte assemblersprog til maskinsprog Det er som en compiler til assemblersproget, men interaktivt som en tolk. … En assembler oversætter et lavniveausprog, et assemblersprog til et endnu lavere niveausprog, som er maskinkoden.

Hvad menes der med en sprogoversætter?

Sprogoversætter er et program, som bruges til at oversætte instruktioner, der er skrevet i kildekoden til objektkode, dvs. fra højt niveau sprog eller assemblersprog til maskinsprog … En compiler er en sprogoversætter, der oversætter sprogprogram på højt niveau til maskinsprogsprogram.

Har montagesprog brug for en oversætter?

En computer forstår ikke andet sprog end maskinsprog, så den har brug for en oversætter, som konverterer assemblersprog og sprogprogrammer på højt niveau til maskinsprog. … En oversætter er også kendt som sprogbehandler.

Anbefalede: