Logo da.boatexistence.com

Bliver prinsesse mia og nicholas gift?

Indholdsfortegnelse:

Bliver prinsesse mia og nicholas gift?
Bliver prinsesse mia og nicholas gift?

Video: Bliver prinsesse mia og nicholas gift?

Video: Bliver prinsesse mia og nicholas gift?
Video: Kim Larsen & Kjukken - This Is My Life (Smukfest 2018) 2024, Kan
Anonim

Mia står op for sig selv og det, hun tror på, og overbeviser alle om at slippe af med ægteskabsloven, og Nicholas meddeler, at han synes, Mia burde være dronning. Dronning Clarisse beder endelig Joe, hendes sikkerhedschef, om at gifte hende, og så ender de to med at blive gift i stedet for Mia.

Ender Mia og Nicholas sammen?

Når Mia indser, at Nicholas er den anden mulige arving til tronen, træder hun igen på hans fod, denne gang med vilje. I løbet af filmen bejler han til Mia, og ender til sidst med at falde for hende selv.

Giver prinsesse Mia sig med Nicholas?

I bogserien gifter hun sig med Michael Moscovitz, Lillys bror, der fungerede som hendes kærlighedsinteresse i bøgerne og den første film, men i filmserien har hun siden slog derefter op med ham på tidspunktet for The Princess Diaries 2: Royal Engagemeant og ender i stedet for Lord Nicholas Devereaux.

Hvem ender prinsesse Mia med at gifte sig med i bøgerne?

I slutningen af romanen gifter Mia sig med Michael og forbereder sit nye liv som kronprinsesse af Genovia.

Er der en Princess Diaries 3 på vej?

Derudover er kreationer stoppet på grund af COVID-19-pandemien, hvilket indebærer, at vi bliver nødt til at stå ved et stykke tid, før filmen kommer frem på vores skærme. Når vi tænker på alting, forventer vi, at 'The Princess Diaries 3' skal levere på et tidspunkt i 2024 eller senere

Anbefalede: