Logo da.boatexistence.com

Var ssc tuatara-plade falsk?

Indholdsfortegnelse:

Var ssc tuatara-plade falsk?
Var ssc tuatara-plade falsk?

Video: Var ssc tuatara-plade falsk?

Video: Var ssc tuatara-plade falsk?
Video: Koenigsegg v Tesla Plaid v Turbo Hayabusa: DRAG RACE 2024, Kan
Anonim

Den amerikanske hyperbil opkaldt efter et firben nåede angiveligt 532,93 km/t i sit første forsøg og 484,53 km/t i endnu et løb, hvilket resulterede i en gennemsnitshastighed på 508,73 km/t. …

Sættede SSC Tuatara virkelig en verdensrekord på 331 mph?

SSC, det lille superbilfirma fra staten Washington, raslede bilverdenen i oktober, da dens 1750 hk Tuatara registrerede en 331 mph envejs-tophastighed og en 316-mph tovejsgennemsnit på en lukket motorvej i Nevada.

Brød SSC Tuatara rekorden?

Shelby Supercar (SSC) har endelig indrømmet, at tuataraen ikke slog rekorden tilbage i oktober 2020 Tuataraen har en 1750 hk V8 og koster omkring $1.9 millioner, men det er ikke den hurtigste produktionsbil længere. Ifølge Car and Driver gik Shelby Supercar (SSC) Tuatara angiveligt 331,15 mph.

Gjorde Tuatara'en faktisk 331?

SSC Tuatara er officielt det "hurtigste produktionsbil" nogensinde. Superbilen var i stand til at køre 331 miles i timen på en Nevada-motorvej tidligere på måneden. Den rekordstore bil satte det nye mærke på State Route 160 lige uden for Las Vegas tilbage i oktober … "Highest Speed Achieved on a Public Road" ved 331,15 mph.

Har nogen bil kørt 400 mph?

Da han gik til en matematiktime i løbet af sit første år på Ohio State University, så R. J. Kromer en plakat for et studenterdrevet hold, der designede en brændselscelledrevet bil.

Anbefalede: