Logo da.boatexistence.com

Legede auclair i super bowl?

Indholdsfortegnelse:

Legede auclair i super bowl?
Legede auclair i super bowl?

Video: Legede auclair i super bowl?

Video: Legede auclair i super bowl?
Video: Kurt Warner Leads the Cardinals to Super Bowl XLIII | A Football Life | NFL Films 2024, Kan
Anonim

Han blev aktiveret den 31. oktober. Auclair opnåede et Super Bowl-mesterskab, da the Buccaneers besejrede Kansas City Chiefs med en score på 31–9 i Super Bowl LV.

Hvorfor spiller Antony Auclair ikke?

Auclair har været ude siden Uge 2, da han pådrog sig en lægskade i en sejr over Panthers. Holdet bliver nødt til officielt at aktivere ham, for at Auclair kan passe op, men denne nyhed bekræfter, at Laval-produktet vender tilbage inden for de næste tre uger.

Hvad laver Antony Auclair?

Current Contract

Antony Auclair underskrev en 1-årig, $990.000 kontrakt med Houston Texans, inklusive en gennemsnitlig årsløn på $990.000. I 2021, vil Auclair tjene en grundløn på $880.000, mens han har et loft på $755.552.

Er Antony Auclair klædt på til Super Bowl?

Efter fire sæsoner med Tampa Bay har Auclair underskrevet en kontrakt med Houston Texans. Den seks-fod-seks, 256-pund indfødte i Notre-Dame-des-Pins, Que., var på Buccaneers 53-mands liste, men klædte sig ikke for deres 31- 9 Super Bowl-sejr over Kansas City Chiefs den 7. februar.

Hvem vandt Super Bowl-kampen i aftes?

Super Bowl LV Recap: Bucs afmontere Chiefs med 31-9 sejr, Tom Brady cementerer arven som GOAT yderligere med endnu en MVP og 7. titel (Fodbold 2/8) Bucs er Super Bowl Champions.

Anbefalede: