Logo da.boatexistence.com

Hvorfor er peter schiff imod bitcoin?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor er peter schiff imod bitcoin?
Hvorfor er peter schiff imod bitcoin?

Video: Hvorfor er peter schiff imod bitcoin?

Video: Hvorfor er peter schiff imod bitcoin?
Video: WARNING!: Withdraw Your Funds from Banks Immediately! | Peter Schiff 2024, Kan
Anonim

Som mange Bitcoin-skeptikere er den berømte investor og kommentators indvending mod Bitcoin , at den ikke har nogen iboende værdi Han sagde: "I slutningen af dagen, når du skræller løg og kom til det, der virkelig er der, der er ikke noget der." Schiff siger, at den eneste krypto, han kunne komme bag, var en, der blev støttet af guld.

Er Bitcoin fremtiden for penge Peter Schiff?

Bitcoin 'vil aldrig være penge ', siger Schiff til FBN"Det bliver aldrig penge," sagde han.”Det passer ikke til selve definitionen af penge. Penge skal være en vare. Det skal have en faktisk værdi for sig selv, ikke kun brugen og byttemidlerne."

Hvorfor kan regeringen ikke lide Bitcoin?

Mens Bitcoin har potentialet til at ændre den etablerede dynamik i det eksisterende finansielle økosystem, er det stadig plaget af flere problemer. Regeringens vagtsomhed over for kryptovalutaen kan delvist tilskrives frygt og delvis til manglen på gennemsigtighed om dets økosystem

Hvorfor tror Warren Buffett ikke på Bitcoin?

Milliardærinvestoren kan ikke lide Bitcoin fordi han betragter det som et uproduktivt aktiv Buffett har en velkendt præference for aktier i virksomheder, hvis værdi - og pengestrøm - kommer fra at producere ting. Men kryptovalutaer har ikke reel værdi, sagde Buffett i et CNBC-interview i 2020.

Kan Bitcoin blive beskadiget?

Hvis en harddisk går ned, eller en virus ødelægger data, og tegnebogsfilen er beskadiget, er Bitcoins i det væsentlige blevet "tabt". Der er intet, der kan gøres for at genoprette det Disse mønter vil for altid være forældreløse i systemet. Dette kan slå en velhavende Bitcoin-investor konkurs på få sekunder uden nogen form for genopretning.

Anbefalede: