Logo da.boatexistence.com

Hvad er kriminaliteten i rocklin ca?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er kriminaliteten i rocklin ca?
Hvad er kriminaliteten i rocklin ca?

Video: Hvad er kriminaliteten i rocklin ca?

Video: Hvad er kriminaliteten i rocklin ca?
Video: Why Can't Anyone Agree On The Crime Rate? 2024, Kan
Anonim

Rocklin, CA kriminalitetsanalyse chancen for at blive offer for enten voldelig kriminalitet eller ejendomsforbrydelse i Rocklin er 1 ud af 63 Baseret på FBI-kriminalitetsdata er Rocklin ikke en af de sikreste samfund i Amerika. I forhold til Californien har Rocklin en kriminalitetsrate, der er højere end 34 % af statens byer og byer i alle størrelser.

Er Rocklin CA et sikkert sted at bo?

Lave kriminalitetsrater og førsteklasses offentlige sikkerhedsafdelinger har også placeret Rocklin i de 20 mest sikre byer i Californien. Det er også fantastisk for beboere og besøgende at vide, at en park ligger inden for en halv mil fra næsten alle døre i byen.

Hvad er den farligste by i Californien?

Roadsnacks.net listede de farligste byer i Californien for 2021 og forklarede hvorfor:

  • Emeryville – de fleste ejendomsforbrydelser i staten.
  • Oakland– en samlet kriminalitetsrate, der er 150 % højere end landsgennemsnittet, et mord, der sker i gennemsnit hver femte dag.

Hvad er Rocklin CA kendt for?

Det er også kendt for sin panoramaudsigt over bjergene og det behagelige vejr året rundt. Rocklin er hjemsted for mange restauranter, caféer, kulturelle attraktioner, parker og shoppingområder, herunder Rocklin Commons og Rocklin Crossings.

Er Rocklin CA dyrt?

Rocklin er 36 % dyrere end landsgennemsnittet Rocklin er dog 4 % billigere end Californiens gennemsnit, hvilket gør det til en by til en overkommelig pris i staten. De fleste af de høje leveomkostninger i Rocklin skyldes boligmarkedet. Boliger er 88 % højere end landsgennemsnittet.

Anbefalede: