Logo da.boatexistence.com

Hvornår er sæson 2 af shadow and bone på netflix?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår er sæson 2 af shadow and bone på netflix?
Hvornår er sæson 2 af shadow and bone på netflix?

Video: Hvornår er sæson 2 af shadow and bone på netflix?

Video: Hvornår er sæson 2 af shadow and bone på netflix?
Video: Shadow and Bone: Season 2 | Official Trailer | Netflix 2024, Kan
Anonim

Forvent ikke Shadow and Bone sæson 2 i 2021. Der er simpelthen ikke tid nok til at filme alle afsnit og få dem igennem postproduktionsfasen. Vi forventer det ikke før tidligst forår 2022. De fleste Netflix-serier tager 14 til 18 måneder mellem sæsoner.

Er der en sæson 2 af Shadow and Bone på Netflix?

Shadow and Bone sæson 2 sker på Netflix! Netflix fornyede den originale serie til sæson 2 under Netflix Geeked Week mandag den 7. juni 2021.

Er sæson 2 af Shadow and Bone bekræftet?

Shadow And Bone Sæson 2 – Officielt annonceret

Det er trods alt nyheden, som flertallet af seere kender til. Netflix bekræftede Shadow og Bone sæson 2 efter premieren på sæson 1.

Hvor gammel er Alina i skygge og ben?

The Shadow and Bone-trilogien - de første afleveringer i Bardugo's Grishaverse - centrerer sig om Alina Starkov: en 17-årig pige, der bliver ført væk til sit lands kongelige hof efter at have lært, at hun har unikke magiske kræfter.

Er Kirigan forelsket i Alina?

Før de når dertil, er der dog to andre kandidater til Alinas hjerte. Den mest oplagte er general Kirigan, som i bøgerne er kendt som the Darkling … I sin oprindelige form var det endnu en ret giftig kærlighedsinteresse for Alina med Darkling, der manipulerede den unge kvinde ved sin vil og vil.

Anbefalede: