Logo da.boatexistence.com

Er panaji og panjim det samme?

Indholdsfortegnelse:

Er panaji og panjim det samme?
Er panaji og panjim det samme?

Video: Er panaji og panjim det samme?

Video: Er panaji og panjim det samme?
Video: Learn 5th kalimas of islam || fifth kalima || easy to learn 2024, April
Anonim

Byen blev omdøbt fra Panjim på engelsk til Panaji, dens nuværende officielle navn i 1980'erne. Det portugisiske navn var Pangim. Byen er nogle gange skrevet som Ponnjé i Romi Konkani.

Hvorfor blev Panjim ændret til Panaji?

Panjims historie er lang. … Navnet blev senere ændret til Panjim af portugiserne, og da Old Goa kollapsede i det 19. århundrede, blev Panjim ophøjet til status som en by den 22. marts 1843 og blev omdøbt til "Nova Goa". Efter befrielsen i 1961 var det kendt som "Panaji ".

Hvad er det andet navn på Panaji-porten?

1. Panaji havn. Også kendt som Panjim Minor Port i Goa, drives af Captains of Port under Goas regering. Denne havn, der hovedsagelig bruges til kulimport, er dog en lille havn, men den har sin betydning i Goa-transport.

Hvad er Goas hovedstad?

Hovedstaden er Panaji (Panjim), på den nord-centrale kyst af fastlandsdistriktet. Tidligere en portugisisk besiddelse blev det en del af Indien i 1962 og opnåede status som stat i 1987. Område 1, 429 kvadrat miles (3. 702 kvadratkilometer).

Hvad er Panajis tilstand?

Panaji, staves også Panjim, by, hovedstad i Goa-staten, det vestlige Indien. Det ligger ved Mandavi-flodens udmunding ved flodens udmunding på Det Arabiske Hav.

Anbefalede: