Logo da.boatexistence.com

Hvad er pinkbees på pinkberry?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er pinkbees på pinkberry?
Hvad er pinkbees på pinkberry?

Video: Hvad er pinkbees på pinkberry?

Video: Hvad er pinkbees på pinkberry?
Video: The new blueberry Pinkberry 2024, Kan
Anonim

Den kaldes Pinkbee's, og det er en blød servering med lavt fedtindhold, der kommer toppet med et skvæt honning og ægte honningkage. Den nye smag blev først lanceret den 3. juni, og den vil være tilgængelig på alle Pinkberry-lokationer indtil den 2. september.

Har Pinkberry chokolade?

chokoladesmag sauceCremet chokolade i flydende form, der passer godt til enhver Pinkberry mejeribase frossen yoghurt smag.

Hvad er Pinkberry lavet af?

fuldkornshave, rørsukker, ris, solsikkeolie, honning, melasse, havs alt, naturlig falvor, vitamin E (blandede tocoferoler) tilsat for at bevare friskheden. Ristede blancherede mandler. Ingrediensoplysningerne, som Pinkberry® har leveret, er baseret på standardproduktformuleringer.

Har Pinkberry is?

Pinkberry begiver sig ind i kategorien is for første gang nogensinde med Pinkbee's, en mælkebaseret blød portion med lavt fedtindhold. For en ekstra fornøjelse kan kunderne bestille Pinkbee's Honeycomb Drizzle, som indeholder isen toppet med honningdryp og ægte honeycomb, ifølge en meddelelse.

Hvilken slags yoghurt er Pinkberry?

Pinkberry® - Det smager lige så godt, som det får dig til at føle.

Pinkberry er tærtefrozen yoghurt-mærket fra Los Angeles, CA. Fra 2005 genoplivede mærket fænomenet for frossen yoghurt og er vokset over hele landet til mere end 100 butikker.

Anbefalede: