Logo da.boatexistence.com

Ville sætte på en piedestal?

Indholdsfortegnelse:

Ville sætte på en piedestal?
Ville sætte på en piedestal?

Video: Ville sætte på en piedestal?

Video: Ville sætte på en piedestal?
Video: Stop med at sætte kvinder op på en piedestal - Nervøs overfor kvinder? 2024, Kan
Anonim

: at tænke på nogen som en perfekt person uden fejl: at beundre nogen meget Hendes kæreste placerede hende på en piedestal. Han ønskede en karriere som skuespiller, men han ønskede ikke at blive sat på en piedestal.

Hvad hedder det, når nogen bliver sat på en piedestal?

Ord relateret til at sætte på en piedestal

idolize, værne om, hellige, ophøje, agtelse, kanonisere, beundre, ære, tilbede, synge, synge, ære, fejre, glorificere, hellige, salige, hylde, løve, hylde, skat.

Hvor kommer en piedestal fra?

En del af ridderdyrkelsen i det 12. og 13. århundrede inkluderede at sætte velfødte kvinder på piedestaler, hvilket gjorde dem til paragoner af det ideelle, men ikke det virkelige. (Konerne var hjemme, ikke på piedestaler, og spindede.)

Hvorfor bliver nogle mennesker sat på en piedestal?

Når vi sætter nogen på en piedestal, gør vi det slet ikke, men snarere vi graver en hul for os selv. Med andre ord flytter de sig ikke fra sociale relationers lige vilkår, men vi ender under det i kraft af vores egen vildledte hånd.

Hvorfor bør du aldrig sætte nogen på en piedestal?

Ved at placere dem på en piedestal, skabte du straks et ringere/overlegent forhold mellem jer to. De føler ikke, at de virkelig kan komme i kontakt med dig, for det er tydeligt, at du ikke ser dig selv og dem som værende på samme bane.

Anbefalede: