Logo da.boatexistence.com

Hvad er definitionen på katastrof alt?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er definitionen på katastrof alt?
Hvad er definitionen på katastrof alt?

Video: Hvad er definitionen på katastrof alt?

Video: Hvad er definitionen på katastrof alt?
Video: 🔵 Implode Meaning - Implosion Examples - Implode Definition Semi-Formal Vocabulary Implode Implosion 2024, Kan
Anonim

1. Af, relaterer til eller involverer en katastrofe. 2. Vedrørende en alvorlig sygdom eller tilskadekomst, der medfører en lang periode med uarbejdsdygtighed og ofte høje behandlingsomkostninger. kat′a·strofisk·adv.

Hvad betyder katastrof alt?

(kætəstrɒfɪk) 1. adjektiv. Noget, der er katastrof alt, involverer eller forårsager en pludselig frygtelig katastrofe. En flodbølge forårsaget af jordskælvet ramte kysten og forårsagede katastrofale skader.

Hvad er den mest passende betydning af katastrofal?

Noget katastrof alt er meget skadeligt eller katastrof alt. … Dette er et stærkt ord for frygtelige, skadelige, ødelæggende ting. Tornadoer, orkaner, jordskælv og tsunamier er katastrofale vejrbegivenheder. En depression er katastrofal for økonomien.

Hvad er et eksempel på en katastrofe?

Definitionen af katastrofal er noget, der er ekstremt skadeligt, eller som forårsager stor skade eller forandring. En tornado, der forårsager mange dødsfald er et eksempel på noget, der ville blive beskrevet som katastrof alt. Når aktiemarkedet falder 1000 point på en dag, er dette et eksempel på et katastrof alt sammenbrud.

Hvorfor kaldes det en katastrofe?

Katastrofe kommer fra et græsk ord, der betyder "vælte". Det refererede oprindeligt til den katastrofale afslutning på et drama, norm alt en tragedie. Definitionen blev udvidet til at betyde " enhver pludselig katastrofe" i 1700-tallet.

Anbefalede: