Logo da.boatexistence.com

Hvad er en psykoterapeut i Storbritannien?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en psykoterapeut i Storbritannien?
Hvad er en psykoterapeut i Storbritannien?

Video: Hvad er en psykoterapeut i Storbritannien?

Video: Hvad er en psykoterapeut i Storbritannien?
Video: Forskellen på psykoterapeut og psykolog uddannelse - af Jørgen Hedrich, psykoterapeutstuderende 2024, Kan
Anonim

Psykoterapeuter arbejder med enkeltpersoner, par, familier og grupper for at hjælpe dem med at overvinde en række psykiske og følelsesmæssige problemer. Psykoterapi kaldes ofte en 'taleterapi', og som psykoterapeut hjælper du klienter med at udforske og udtrykke deres tankeprocesser, følelser og adfærd

Hvad er forskellen mellem en psykolog og en psykoterapeut?

En psykoterapeut er en person, der som læge eller psykolog også har lavet en særlig uddannelse (fra en psykoterapiskole, så praktiserede de superviseret psykoterapi. … En psykolog er nogen, der har en akademisk kvalifikation i psykologi og beskæftiger sig generelt med studiet af det menneskelige sind.

Hvilke kvalifikationer har du brug for for at være psykoterapeut i Storbritannien?

Du skal fuldføre: en grad i psykologi eller et relateret emne som sygepleje, medicin eller soci alt arbejde en akkrediteret postgraduate-kvalifikation450 timers praksis for at blive registreret som autoriseret psykoterapeut af United Kingdom Council for Psychotherapy (UKCP)

Hvad laver en psykoterapeut NHS?

Voksenpsykoterapeuter arbejder med voksne om at vurdere og behandle en række følelsesmæssige, sociale eller mentale sundhedsproblemer Du vil hjælpe voksne med at tackle problemer såsom adfærdsproblemer, almindelige udfordringer som f.eks. angst og depression eller mere komplekse eller alvorlige problemer, såsom psykose eller diagnose af en personlighedsforstyrrelse.

Kan nogen kalde sig psykoterapeut i Storbritannien?

En BBC-undersøgelse har afsløret der er ingen love mod nogen, der arbejder som terapeut, psykoterapeut eller rådgiver i Storbritannien.

Anbefalede: