Logo da.boatexistence.com

Hvad betyder p.s. ond i litteraturen?

Indholdsfortegnelse:

Hvad betyder p.s. ond i litteraturen?
Hvad betyder p.s. ond i litteraturen?

Video: Hvad betyder p.s. ond i litteraturen?

Video: Hvad betyder p.s. ond i litteraturen?
Video: Hvad er pubertet? 2024, Kan
Anonim

Et efterskrift (P. S.) er en eftertanke, som opstår efter brevet er skrevet og underskrevet. Udtrykket kommer fra det latinske post scriptum, et udtryk, der betyder "skrevet efter" (som kan fortolkes i betydningen "det, der kommer efter skriften").

Hvad betyder PS på skrift?

Hvad er meningen med PS? PS står for efterskrift Det kommer fra det latinske postscriptum, som bogstaveligt betyder "skrevet efter." Et efterskrift er en ekstra tanke tilføjet til breve (og nogle gange andre dokumenter), der kommer efter at den er afsluttet. Gør dine efterskrifter skarpe.

Hvad er et PS-eksempel?

P. S. er en forkortelse for efterskrift, som er defineret som en tilføjelse til et brev. Et eksempel på P. S. er hvad en person skriver efter sin underskrift i brevet, hvis han har glemt at medtage noget i kroppen. Efterskrift.

Kan jeg bruge PS i et formelt brev?

“PS” kan bruges i enten formelle eller uformelle breve og e-mails, så længe tonen og konteksten mere eller mindre stemmer overens med resten af beskeden.

Hvad er et efterskrift i en bog?

Et efterskrift er tekst tilføjet i slutningen af en bog eller et andet dokument. … Efterskrift kommer fra det latinske ord postscribere, hvor post betyder efter og scribere betyder at skrive. Et efterskrift refererer især til en note tilføjet efter underskriften på et brev.

Anbefalede: