Logo da.boatexistence.com

Ville metalflagermus have dræbt garou?

Indholdsfortegnelse:

Ville metalflagermus have dræbt garou?
Ville metalflagermus have dræbt garou?

Video: Ville metalflagermus have dræbt garou?

Video: Ville metalflagermus have dræbt garou?
Video: Мичиганский оборотень. Ужас, который не должен был стать правдой 2024, Kan
Anonim

Murata har udt alt, at hvis Metal Bats angreb havde skabt kontakt, kunne Garou være død I den første version af kampen rikochetterer Metal Bat brønddækslet og skubber Garou ind i dets sti. ONE fjernede dette, da det var en for smart taktik til Metal Bats kampstil.

Kan Saitama slå metalbat?

Saitamas grænser er dog aldrig blevet virkelig testet, og på trods af Metal Bats evne til at øge sin kraft, jo længere en kamp varer, er alt, hvad det ville tage for Saitama at slå Metal Bat, one punch.

Hvem kan besejre metalbat?

6 Can Beat: Fin Fang Foom Et formskiftende, flyvende, telepatisk rumvæsen er den perfekte fjende for Metal Bat, som har erfaring med kæmpe dæmon-niveau fjender som senior tusindben. Ligesom Centipede var, ville Fin Fang Foom være noget af en udfordring for Metal Bat, men hans fysiske evner ville i sidste ende trække sig ud af en sejr.

Hvorfor er metalflagermus så stærk?

Metal Bat har kampåndens kraft, og det betyder, at jo mere skade han tager, og jo mere MB bliver "engageret" i kampen, jo stærkere bliver han. Ikke kun i styrke, men i alle kategorier. Hans reflekser bliver bedre, hans krop er mere holdbar, og han bevæger sig hurtigere på alle måder.

Dør metalflagermus?

Metal Bat var i stand til at kæmpe og overleve gennem kampe med flere mystiske væsener på tigerniveau og to mystiske væsener på dæmonniveau sammen med 1 mystisk væsen på drageniveau og Garou i hurtig rækkefølge med kort tid imellem dem til at hvile.

Anbefalede: