Logo da.boatexistence.com

Hvornår dør prinsesse shireen?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår dør prinsesse shireen?
Hvornår dør prinsesse shireen?

Video: Hvornår dør prinsesse shireen?

Video: Hvornår dør prinsesse shireen?
Video: Davos confronts Melisandre about Shireen's death 2024, Kan
Anonim

Game of Thrones Shireens død: Showrunners forklarer, hvorfor Stannis Baratheon var nødt til at ofre sin datter i sæson 5 afsnit 9 | Den uafhængige | The Independent.

Hvilket afsnit dør prinsesse Shireen?

I det niende afsnit af den femte sæson, tog Stannis, tabt, besejret og desperat efter en let udgang, en beslutning. På den røde kvindes befaling brændte han sin eneste datter ihjel som et offer til den røde gud for at redde hans hær fra kulde og sult.

Hvorfor dræbte de prinsesse Shireen?

Selyse ærgrede sig over sin datter, fordi hun ikke var i stand til at give Stannis en sund arving. … Efter internt at diskutere beslutningen, tilbød Stannis sit eneste barns liv i bytte for en chance for magten. Shireen blev bundet og brændt på bålet - og det viste sig at være for ingenting.

Dør prinsesse Shireen i bogen?

Shireen Baratheon er stadig i live og har det godt i bøgerne … indtil videre. … De bliver ved muren i hele den bog, mens Stannis tager afsted for at kæmpe mod Boltons. Showrunner David Benioff foreslog, at scenen var George R. R. Martins idé. Alligevel har nogle læsere længe haft mistanke om, at dette offer er blevet varslet af Martin.

Hvordan døde Shireen?

Senere bliver Shireen eskorteret og bundet til et bål, hvor hun bliver ofret til Lysets Herre af Melisandre, som gør det uden anger. Mens hun brænder, bønfalder hun sin mor og far om at hjælpe hende.

Anbefalede: