Logo da.boatexistence.com

Blomstrer bange katteplanter?

Indholdsfortegnelse:

Blomstrer bange katteplanter?
Blomstrer bange katteplanter?

Video: Blomstrer bange katteplanter?

Video: Blomstrer bange katteplanter?
Video: Пробую содержать орхидею БЕЗ ГРУНТА Интересен результат 2024, Kan
Anonim

Scaredy cat plantepleje er relativt simpelt, så længe det er plantet i det rigtige miljø. En sund Coleus canina vil producere attraktive lyseblå blomster fra forår til frost, spirer fra blade, der overraskende ligner dem af pebermynte eller grønmynte.

Er bange katteplanter flerårige?

De pæne grågrønne blade og små lyseblå blomster gør denne halvhårdføre staude til en attraktiv tilføjelse til kanter og beholdere. Når den er mest effektiv, når den dyrkes i fuld sol, og når den er fuldt etableret, er Coleus canina 'Scaredy Cat' fordringsløs og overraskende tørketolerant.

Hvad lugter bange katteplanter?

Scaredy cat plante – plectranthus caninus (coleus canina)

Denne plante lugter af hundeurin og skal afskrække både katte og hunde.

Er scaredy katteplanter hårdføre?

Desværre er Scaredy Cat-planten (Coleus canina) ikke frosthårdfør, så du vil kun kunne bruge den i sommermånederne. Den betegnes som en halvhårdfør enårig, så du kan få den til at overleve i et år eller to, hvis den holdes overvintret på et frostfrit sted.

Hvordan ser en Coleus canina-plante ud?

I modsætning til sine dekorative coleus-fætre udfolder Coleus canina ikke flerfarvede blade. I stedet har dens løv en lysegrøn nuance og en saftig, fortykket tekstur, hvilket antyder plantens tørketolerante natur. Plant Coleus canina i fuld sol eller skygge.

Anbefalede: