Logo da.boatexistence.com

Hvorfor er Minyon Falls lukket?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor er Minyon Falls lukket?
Hvorfor er Minyon Falls lukket?

Video: Hvorfor er Minyon Falls lukket?

Video: Hvorfor er Minyon Falls lukket?
Video: Слендер в окне Все серии подряд 3 сезон Страшилки Анимация 2024, Kan
Anonim

Lukkede områder: Adgang til Rummery Park campingplads Adgang til Rummery Park campingplads er kun via Nightcap Range Road (via Durroughby). På grund af opgraderingsarbejder ved Minyon Falls-området er Minyon Drive lukket og forbliver lukket indtil udgangen af oktober 2021.

Kan du svømme i Minyon Falls?

Ved bunden af vandfaldet er en smuk naturlig pool, der er lavet til svømning. Minyon Falls er et fantastisk sted for et hurtigt stop, men hvis du gerne vil bruge længere tid på dette smukke sted, er der et picnicområde med masser af skyggefulde træer og picnicborde.

Hvor lang er gåturen til Minyon Falls?

Minyon-løkken er en 8 km gåtur, som kan tage 3-4 timer. Gåturen er ikke for hård, men den er lang og omfatter hop i åen, klatring på de store klipper i bunden af vandfaldet og flere store bakker for at gå op og ned.

Kan du køre til bunden af Minyon Falls?

Kom til vandfaldene

Minyon Falls er placeret i Nightcap National Park i Byrons bagland. Den hurtigste rute fra Byron Bay er omkring 34 km og ca. 45 minutters kørsel … De sidste 2,5 km af vejen er uforseglet og ret hullet. Du behøver ikke en 4WD, men den bliver nogle steder lidt ujævn.

Kan du tage din hund med til Minyon Falls?

Kæledyr. Kæledyr og husdyr (bortset fra certificerede hjælpedyr) er ikke tilladt.

Anbefalede: